مرکز فرهنگی هنری شماره دو کرج

مرکز شماره ۲ کرج  شامل یک سالن بزرگ  کتابخانه  ، دو کلاس هنری و یک اتاق قصه گویی  سالن نمایش می باشد به ظرفیت ۱۲۰ نفر می باشد.در این کتابخانه  مسئول کتابخانه و ۳ مربی فرهنگی ،سه مربی پاره وقت   هنری و یک  خدمات مشغول به کارهستند .

مربیان تلاش می کنندبااجرای فعالیتهای متنوع فرهنگی ،هنری وادبی به کشف استعدادهاوهدایت توانمندیهای مخاطبان طی فرایندی هدفمندپرداخته وباتشویق وترغیب اعضابرای ارتقاآگاهیهای اجتماعی ومهارتهای فردی وگروهی به پرورش نسلی اخلاق مدارومتعهدبه جامعه کمک کنند.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :

 

کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 649 متر مربع  

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر :

 

ندارد.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

2 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

کرج- شاهین ویلا –خیابان ششم غربی( قلم ) – داخل بوستان قلم (نشانی بروی نقشه)

تلفن :

 

تلفن :  ۳۴۵۷۳۲۴۳-۰۲۶

مسئول مرکز :

 

خانم فرهادیان


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1403/03/24 - 11:44
  • تعداد بازدید: 109
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت انجمن قصه‌گویی کانون البرز برگزار شد؛

گرامی داشت روز ثبت ملی قصه‌گویی درالبرز

انجمن قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با اجرای دو ویژه برنامه، در کرج و هشتگرد روز ملی ثبت قصه‌گویی را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز،خدیجه میرزایی، نماینده‌ی انجمن قصه‌گویی کانون استان ضمن اعلام این خبر گفت  

خرداد ماه ۱۴۰۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پس از گذشت ۲۴ دوره برگزاری جشنواره‌ی قصه گویی،  رویداد ثبت ملی قصه‌گویی ایرانی  را همزمان با سراسر کشور در خانه مرحوم «مهدی آذریزدی» (پدرادبیات کودک و نوجوان ایران)، برگزار کرده  و در همکاری مشترک کانون و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، قصه‌گویی به عنوان میراث ناملموس ثبت شده و روز ۲۳ خرداد ماه  به عنوان روز ملی قصه‌گویی ایرانی ثبت شد.

میرزایی افزود انجمن قصه‌گویی کانون البرز نیز از سال گذشته با برگزاری ویژه برنامه‌هایی با حضور اعضا، والدین و اعضای انجمن قصه‌گویی، این رویداد را گرامی داشته و بر ضرورت توجه به این میراث ملی تاکید کرد.

 وی افزود در اولین ویژه برنامه،  جشن گرامی داشت این روز به همت همکاران مرکز هشتگرد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز و در قالب پنجمین نشست انجمن قصه‌گویی این مرکز برگزارشد و شرکت کنندگان در این نشست،  با حضور در کارگاه آموزشی دنیا یارمحمدی، مربی فرهنگی مرکز هشتگرد، ۱۲ تکنیک از فن بیان که در قصه گویی نیز کاربرد دارد را فراگرفتند و توضیحاتی در رابطه با جشنواره‌ی بیست و ششم و نحوه‌ی حضور در این جشنواره به علاقه‌مندان قصه و قصه‌گویی، داده شد.

گرامی داشت روز ثبت ملی قصه‌گویی درالبرز

نماینده‌ی انجمن قصه‌گویی کانون البرز همچنین گفت ویژه برنامه‌ی دیگر انجمن نیز صبح روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ با همکاری مرکز شماره ۲ کانون کرج برگزار شد.

میرزایی افزود اجرای بازی قصه‌های کار آفرینی با حضور «مهدی مدیح المکتبی» از اساتید کار آفرینی استان، اجرای سرود «وطن» و اجرای نمایش کاغذی«آسیباب بچرخ»، توسط اعضای مرکز شماره ۲، قصه‌گویی «زهره باقری»، برگزیده بخش لبخند بیست و پنجمین جشنواره‌ی بین المللی قصه‌گویی از استان البرز،پخش نماهنگ‌های قصه‌های رضوی و فرآیند قصه گویی در مراکز و تجلیل از قصه‌گویان برتر جشنواره ویژه‌ی دهه‌ی کرامت و مسئولان مراکزی که بالاترین مشارکت در جشنواره سال گذشته را داشته اند،  از ویژه برنامه‌های این نشست بود.

گرامی داشت روز ثبت ملی قصه‌گویی درالبرز

 

گرامی داشت روز ثبت ملی قصه‌گویی درالبرز

گرامی داشت روز ثبت ملی قصه‌گویی درالبرز

گرامی داشت روز ثبت ملی قصه‌گویی درالبرز

گرامی داشت روز ثبت ملی قصه‌گویی درالبرز

میرزایی افزود مدیرکل و جمعی از کارشناسان، مسئولان و مربیان مراکز کانون استان و اعضای انجمن قصه‌گویی و دیگر علاقه‌مندان در این ویژه برنامه حضور داشتند.

گزارش تصویری

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت