مجتمع آفرینش های فرهنگی - هنری کرج

این مرکز از سال 1388 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید رضا پناهی (کوچکترین شهید استان البرز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم

برگزاری رصد های شبانه

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، رصدخانه در مساحت 974 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / سالن رصد خانه / سالن آسمان نما / ۳ کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه موسیقی / کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

۵ مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر نیروی هنری - ۲ نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

خیابان شهید صدوقی(ساسانی) – انتهای خیابان شهید نامجو (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

تلفن :  32820909

مسئول مرکز :

 

خانم سجادی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

  • 1403/05/23 - 12:46
  • تعداد بازدید: 90
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

درخشش اعضای کانون البرز در هجدهمین پویش ایرانی«جستجوی سیارک‌ها»

اعضای گروه علمی، نجومی«آسمان شهر من» از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز در هجدهمین پویش ایرانی «جست‌وجوی سیارک‌ها» با کشف یک سیارک جدید، خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، بتول شریف زاده، مربی فرهنگی مرکز مجتمع کانون کرج و رابط فعالیت‌های علمی استان و سرپرست این گروه ضمن اعلام این خبر افزود: پویش «جست‌وجوی سیارک‌ها» از سوی موسسه همکاری بین‌المللی جست‌وجوی نجومی (IASC) و دانشگاه هاردین سیمونز با همکاری رصدخانه پن‌استارز ایالات متحده امریکا و با حمایت بخش علوم شهروندی سازمان فضایی ناسا هر ساله با حضور بیش از ۵۰۰ گروه داوطلب از ۸۰ کشوردنیا برگزار می‌شود.

بر این اساس ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز با همکاری مجله نجوم، فرصتی را فراهم آورد تا نوجوانان علاقه‌مند به نجوم بتوانند بدون این‌که ابزار تخصصی در اختیار داشته باشند تنها با رایانه و اینترنت و نرم افزار در این پویش شرکت کنند.

وی افزود هدف از این برنامه کمک گرفتن از افراد علاقه‌مند برای شناسایی و تعیین موقعیت سیارک‌ها و اجرام نزدیک ‌به‌زمین از پیش کشف شده و هم‌چنین کشف اجرام جدید است و این امر به آن دلیل است که سیارک‌ها از آن جهت که ممکن است به زمین نزدیک شوند و خطرآفرین باشند، بسیار مهم‌اند؛  همچنین، شناخت سیارک‌ها برای بررسی و محاسبه‌های مربوط به حرکت سایر اجرام آسمانی نیز حائز اهمیت است. نکته جالب توجه دیگر این‌که، سیارک‌ها دارای مواد معدنی گران‌بهایی هستند و امروزه بحث بهره‌برداری از آن‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

شریف زاده افزود برهمین اساس؛ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از روز ۱۱ تیر ۱۴۰۳ فعالیت خود را با ۱۴ گروه از ۱۸ استان کشور، شامل ۱۲۵ نفر از مربیان و نوجوانان در قالب گروه‌های علمی با پشتیبانی کارشناسان علمی خود آغاز کرد و اعضای گروه نجوم آسمان شهر من کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان البرز موفق شدند ۱ جرم را ثبت کنند و جز گروه های برتر در میان استان ها قرار گیرند. 

رابط فعالیت های علمی استان ادامه داد این گروه متشکل از چهار عضو نوجوان، رهاا باقری مطلق؛ محسن رشیدی، آرتین نادری و محیا میلانی نژاد بود که با نام «آشمان شهر من(The Sky My City)» در این پویش، شرکت کردند.

و خوشبختانه توانستند با کشف یک جرم در کنار استان های برتر کشور در این حوزه قرار گیرند. 

این مربی گفت اعضای  استان لرستان ۳ جرم، استان بوشهر یک جرم، استان زنجان یک جرم، استان قم یک جرم و استان گیلان یک جرم، از دیگر مراکز برتر کانون در این حوزه بوده اند.

شریف زاده در پایان ضمن اشاره به کارگاه‌های متعدد برگزار شده  از سوی مربیان کانون برای نوجوانان برای آشنایی با نرم‌افزار آسترومتریکا، تجزیه و تحلیل داده‌های علمی، بررسی کردن ایمیج ست‌ها و... در مرکز علوم نجوم کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان فعالیت های پژوهشی از این دست را  سبب تقویت فعالیت های گروهی در فضای آموزشی بدون رقابت و تنها با انگیزه ترویج علم دانست. 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت