مرکز فرهنگی هنری هشتگرد


کانون پرورش فکری شهر هشتگرد در دامنه ی جنوبی رشته کوه البرز و در مرکز شهر زیبای هشتگرد واقع شده است .این مرکز در یک طبقه هم کف با دو کلاس هنری و یک سالن بزرگ به مساحت زیر بنای تقریبی ۲۰۰ متر مربع احداث شده است.قدمت و معماری و فضاسازی ساختمان باعث می شود هر مراجعه کننده ای انرژی و نشاط آن را درک کند .ترویج کتاب و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان،رشد مهارتهای زندگی فردی و اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از اصلی ترین اهداف مرکز هشتگرد میباشد .
تعداد ۱۲۰۰۰ جلد کتاب کودک و نوجوان در مرکز برای امانت در قفسه ها ی این مرکز موجود است .این مرکز با یک  مربی مسئول، یک مربی فرهنگی و مربیان هنری نقاشی ،سفال و موسیقی و خوشنویسی و یک نیروی خدمات به ارائه خدمات فرهنگی هنری ادبی  به کودکان و نوجوانان می پردازد.
اغلب فعالیتهای ۴۰ گانه کانون در این مرکز برگزار می شود که از میان آن  میتوان به موارد زیر اشاره کرد. کارگاههای فرهنگی از قبیل کتابخوانی ،قصه گویی،شعرخوانی،معرفی شخصیتها و وقایع،معرفی سرزمین ،بازی و سرگرمی،نقد فیلم و کتاب ،فعالیتهای علمی و پژوهشی ،کارهای ادبی و ...و کارگاههای هنری از قبیل موسیقی کودک، نقاشی، سفالگری ،خوشنویسی و کاردستی در مرکز هشتگرد برگزار می شود.
با توجه به قدمت مرکز تعداد زیادی از اعضای فعلی مرکز فرزندان اعضای قدیمی مرکز می باشند .

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


هشتگرد- خیابان مصلی – کوچه ی شهید رستم  نِژاد-پلاک ۱۷ (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس:۴۴۲۲۲۸۸۲-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم  فلاح نژاد


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1403/06/08 - 08:28
  • تعداد بازدید: 83
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری بازارچه «کار آفرینی» در مرکز هشتگرد

اعضای باشگاه کار آفرینان نوجوان (بُنَک) مرکز هشتگرد، بازارچه‌ی کار آفرینی برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، از ابتدای تابستان سال جاری با توجه به سیاست‌های کلان کانون کشور در راستای نوجوان محوری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، یکی از فعالیت‌های ویژه‌ی خود را راه اندازی باشگاه‌های تخصصی برای نوجوانان قرار داد که باشگاه نوجوانان کار آفرین (بُنَک)، از جمله‌ی این باشگاه‌ها بود.

بر همین اساس، روز چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳، اعضای این باشگاه در مرکز هشتگرد با برپایی ۲۰ غرفه، محصولات دست‌ساز و تولیدی خود را همراه با والدین به فروش رساندند.

دنیا یارمحمدی، مربی فرهنگی مرکز در این خصوص گفت  پیش از برگزاری این بازارچه، اعضای این باشگاه،  در ۲ دوره‌ی آموزش کسب و کار مرکز و یک دوره ی استانی شرکت کرده و با شیوه های راه اندازی  کسب و کارهای خانگی و فروش محصولات آشنا شدند.

یازمحمدی افزود از آغاز فصل تابستان دوره های مختلفی به صورت کارگاه‌های آموزش هنری در این مرکز برگزارشده  که همگی در جهت آموزش مهارت در زمینه ی کسب و کار بوده‌اندو پس از تشکیل این باشگاه،  اعضا به ساخت و گردآوری محصولات برای فروش و ارائه ی تبلیغات در گروه های حقیقی و مجازی خانوادگی، دوستانه، محلی و ... پرداختند و گزارش روند تبلیغ و کار خود را برای مربیان مرکز ارسال می کردند.

این مربی افزود زیور آلات دس تساز، کیک های خانگی، ظروف سرامیکی، سبزیجات پرورش یافته توسط نوجوانان، ماهی‌های پرورشی، شمع های مومی، تخم مرغ های محلی  و حتی کتاب‌های چاپ شده و ترجمه شده توسط خود اعضا نیز از محصولات ارائه شده در این بازارچه بود.

برگزاری بازارچه «کار آفرینی» در مرکز هشتگرد

برگزاری بازارچه «کار آفرینی» در مرکز هشتگرد

یارمحمدی گفت در حاشیه ی این بازارچه، اعضای کلاس عکاسی، به ثبت تصاویری هنری از بازارچه پرداختند که نمایشگاهی از آثار این اعضا،  در پایان تابستان برگزار خواهد شد.

گفتنی است باشگاه، فروش بهاره ی خود را در بازارچه ی کسب و کار اسفندماه مرکز هشتگرد با استفاده از تجربیات نمایشگاه کنونی، برگزار خواهند کرد.  

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت