مرکز فرهنگی هنری هشتگرد


کانون پرورش فکری شهر هشتگرد در دامنه ی جنوبی رشته کوه البرز و در مرکز شهر زیبای هشتگرد واقع شده است .این مرکز در یک طبقه هم کف با دو کلاس هنری و یک سالن بزرگ به مساحت زیر بنای تقریبی ۲۰۰ متر مربع احداث شده است.قدمت و معماری و فضاسازی ساختمان باعث می شود هر مراجعه کننده ای انرژی و نشاط آن را درک کند .ترویج کتاب و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان،رشد مهارتهای زندگی فردی و اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از اصلی ترین اهداف مرکز هشتگرد میباشد .
تعداد ۱۲۰۰۰ جلد کتاب کودک و نوجوان در مرکز برای امانت در قفسه ها ی این مرکز موجود است .این مرکز با یک  مربی مسئول، یک مربی فرهنگی و مربیان هنری نقاشی ،سفال و موسیقی و خوشنویسی و یک نیروی خدمات به ارائه خدمات فرهنگی هنری ادبی  به کودکان و نوجوانان می پردازد.
اغلب فعالیتهای ۴۰ گانه کانون در این مرکز برگزار می شود که از میان آن  میتوان به موارد زیر اشاره کرد. کارگاههای فرهنگی از قبیل کتابخوانی ،قصه گویی،شعرخوانی،معرفی شخصیتها و وقایع،معرفی سرزمین ،بازی و سرگرمی،نقد فیلم و کتاب ،فعالیتهای علمی و پژوهشی ،کارهای ادبی و ...و کارگاههای هنری از قبیل موسیقی کودک، نقاشی، سفالگری ،خوشنویسی و کاردستی در مرکز هشتگرد برگزار می شود.
با توجه به قدمت مرکز تعداد زیادی از اعضای فعلی مرکز فرزندان اعضای قدیمی مرکز می باشند .

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


هشتگرد- خیابان مصلی – کوچه ی شهید رستم  نِژاد-پلاک ۱۷ (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس:۴۴۲۲۲۸۸۲-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم  فلاح نژاد


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1403/05/08 - 10:40
  • تعداد بازدید: 159
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در حاشیه رویداد کتابال در کرج اجرا شد؛

نشست ترویج قصه‌گویی و معرفی بخش‌های جشنواره به رابطان البرزی

نشست ترویج قصه و قصه‌گویی و معرفی بخش‌های بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در حاشیه‌ی رویداد کتابال در کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون البرز، خدیجه میرزایی نماینده‌ی انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، در این خصوص گفت با توجه به برگزاری رویداد کتابال و حضور علاقه‌مندانه‌ی دختران نوجوان و تسهیلگران برای حضور در ابن طرح یک ماهه به منظور کنشگری ابن عزیزان و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی فرصت را مغتنم شمرده و در حاشیه‌ی این نشست در دورهمی که با ابن فعالان در کتابخانه‌ی مرکز مجتمع کانون کرج داشتیم زینب عاشری، مدیرکل استان، به معرفی جشنواره قصه‌گویی و سابقه‌ی کانون در برگزاری جشنواره و مزایای حضور نوجوانان در فعالیت‌های این چنینی و تاثیرات قصه و قصه‌گویی در شخصیت افراد، پرداختند.

نشست ترویج قصه‌گویی و معرفی بخش‌های جشنواره به رابطان البرزی

میرزایی افزود جلسه‌ای نیز با حضور مربیان فرهنگی رابط قصه‌گویی از مراکز مختلف کانون استان تشکیل شده و ضمن بیان توضیح کلی درمورد جشنواره ی بیست وششم به تشریح بخشهای اضافه شده جدید به جشنواره پرداختیم که از جمله این بخش‌ها می‌توان به بخش قصه های صد ثانیه، بخش قصه های علمی، بخش قصه های محیطی، بخش قصه های قهرمانان تغییر شرایط سنی شرکت کنندگان در برخی بخشها اشاره کرد. میرزایی افزود قرلر است به زودی و پس از نهایی شدن نسخه اصلی شیوه نامه قصه‌گویی، این شیوه نامه در اختیار رابطان عزیز مراکز قرار گرفته و فرآیند نام نویسی از علاقه‌مندان آغاز شود. گفتنی است این نشست‌ها ظهر روز شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ در حاشیه رویداد کتابال برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت