مرکز فرهنگی هنری شماره یک کرج

این مرکز از سال 1346 در مدرسه ای فعالیت خود را آغاز نمود، سپس در ششم خرداد 1350 در یک ساختمان جدید با معماری خاص خود افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 11731 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت649متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :

 

کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 649 متر مربع  

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر :

 

ندارد.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

2 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

میدان  شاه عباسی –بلوار امامزاده حسن - گلستان سوم - بن بست جنب مدرسه نمونه دولتی شهید فلاحی (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

تلفن :  ۳۲۲۲۴۷۱۳

مسئول مرکز :

 

خانم علیپور


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

  • 1403/07/30 - 13:34
  • تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدرس کارگاه جستار نویسی در کرج؛

«جستار» به تغییرنگرش و جهان بینی ما کمک خواهد کرد

مریم کوچکی، پژوهشگر، جستار نویس و کارشناس ادبی ضمن برگزاری دوره جستار نویسی ویژه همکاران کانون البرز، از تاثیر جستار بر تغییر نگرش و جهان بینی افراد سخن گفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون البرز، این مدرس در ابتدای نشست آموزش جستار نویسی که به همت واحد آموزش و پژوهش و انجمن قصه گویی کانون البرز، برگزار شده بود،  به تعریف جستار پرداخته و گفت جستار تجربه شخصی غیرداستانی فرد در مورد موضوعی است که به حل یک مسئله یا چالش منجر می شود و از دید فرد  در مورد آن مسئله ذکر خواهد شد .

این پژوهشگر به انواع جستار و تفاوت آن ها پرداخته و به برخی از انواع اصلی و مناسب برای نوشتن جستار در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اشاره کرد.

«جستار» به تغییرنگرش و جهان بینی ما کمک خواهد کرد

جستار روایی، جستار توصیفی، جستار تبیینی، جستار فرآیندی، جستار انتقادی و جستار تحلیلی، از انواع جستاری ود که این نویسنده در مورد آن ها صحیت کرد.

کوچکی که سابقه نوشتن  داستان و جستارهای مختلفی را در کارنامه خود دارد و با جستار «دایی جان امین الله  و جان دیبادی» توانسته بود در بین برگزیدگان بخش جستارنویسی بیست و پنجمین جشنواره بین االمللی قرار گرفته و رتبه سوم این بخش را از آن خود کند، در  ادامه  به بیان اهمیت و  تاثیر جستارنویسی بر افزایش آگاهی افزاد پرداخته و گفت  جستارنویسی ضمن عمق بخشی به مطالعه می تواند چکیده ای از حوزه های مورد علاقه فرد را به او آموزش دهد و در نهایت، به تغییر نگرش و جهان بینی ما کمک خواهد کرد.

بیان تفاوت جستار با مقاله، داستان و خاطره،  چگونگی یافتن مسئله و دغدغه نویسنده، نحوه نوشتن جستار به ویژه جستار روایی و بخش های مختلف آن شامل ( مقدمه یا  شروع ، بدنه یا میانه و پایان یا جمع بندی)  و نحوه تنظیم هر بخش و اهمیت آن در جذب مخاطب به ادامه خوانش جستار نوشته شده و بیان مناسب بر اساس ساختار،  اهمیت خاطره نویسی و نوشتن جزئیات در جستارنویسی،استفاده از شیوه بارش افکار، ایجاد عدم تعادل و کشمکش( انسان با خود، با انسان دیگر و طبیعت)، اهمیت مشاهدات و تجربیات نویسنده،  صراحت گفتار نویسنده، اهمیت زبان و لحن جستار و توجه ویژه به نکات ویرایشی و نگارشی و دیگر عوامل موقر د  در ترغیب مخاطب به خواندن متن نوشته شده، از مباحثی بود که در طی این دوره یک روزه  برای علاقه مندان به جستارنویسی تشریح شد.

این مدرس در پایان به ذکر منابع و نمونه هایی از جستارهای مختلف پرداخت . 

«جستار» به تغییرنگرش و جهان بینی ما کمک خواهد کرد

گفتنی است جستار نویسی یکی از بخش های مورد توجه کانون در بیست و ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی ویژه همکاران کانون است که از افراد خواسته شده مسئله و چالش های خود را در این قالب به مخاطبان ارائه دهند.

لازم به توضیح است نشست آموزشی جستار نویسی، ویژه همکاران کانون البرز از ساعت ۸ تا ۱۲:۳۰ روز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳، با حضور جمعی از کارشناسان، مسئولان و مربیان علاقه مند به نگارش جستار در سالن مرکز شماره ۳ کانون کرج، برگزار شد .

«جستار» به تغییرنگرش و جهان بینی ما کمک خواهد کرد

«جستار» به تغییرنگرش و جهان بینی ما کمک خواهد کرد

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت