سیار روستایی استان البرز


کتابخانه سیار روستایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که با هدف تحقق عدالت فرهنگی و خدمات رسانی فرهنگی به نقاط محروم و کم برخوردار راه اندازی شده است، با یک دستگاه خودروی  آریسان، یک مربی فرهنگی و 3500 جلد کتاب رسما کار خود را از آبان ماه 1396 در استان البرز آغاز کرد و 17 روستای این استان را تحت پوشش قرار داده که می توان به روستای سلطان آباد، رامجین، قوهه، اقلان تپه، قاسم گرجی، برغان، خوزنکلا، آغچه حصار و... اشاره کرد. این کتابخانه سیار در کلیه ایام سال، هر روز هفته به جز روزهای پنجشنبه در یک یا دو روستای استان حضور یافته و برای کودکان و نوجوانان روستایی علاوه بر امانت دهی کتاب، فعالیت های ویژه فرهنگی و هنری اجرا می نماید.


کرج –خیابان شهید صدوقی (ساسانی )- انتهای خیابان شهید نامجو (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس :32820909-026

 


 

  • 1401/06/06 - 13:31
  • تعداد بازدید: 1026
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست‌های «قصه، صدای زندگی است» در مراکز کانون البرز

سلسله نشست‌های «قصه، صدی زندگی است» با هدف معرفی بیست و چهارمین جشنواره بین‌الملی قصه‌گویی و بیان شیوه‌های قصه‌گویی به مخاطبان در مراکز مختلف کانون البرز برگزار می‌شود.

 
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون البرز، مربیان و  کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این نشست‌ها ضمن معرفی بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی راهنمایی های لازم را  به مخاطبان در مورد نحوه انتخاب قصه، شروع و پایان بندی، چگونگی ارتباط درست با مخاطب، زبان بدن و دیگر موارد لازم انجام می‌دهند.
 
این مجموعه نشست‌ها از ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ آغاز شده و با توجه به تمدید مهلت ثبت نام جشنواره در بخش ملی تا پایان شهریور ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
 
بر همین اساس اعضای دختر، پسر و والدین اعضای  مرکز شماره ۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهر کرج به ترتیب در نشست‌های جداگانه‌ای که روزهای۱۹، ۲۰ و ۲۲ مرداد ماه سال جاری برگزار شد، حضور یافته و از راهنمایی‌های مربیان این مرکز برای انتخاب قصه و قصه‌گویی درست آن استفاده کردند.
 
اعضا و والدین و دیگر علاقه‌مندان به قصه و قصه‌گویی از مرکز شماره ۱ کانون کرج نیز روزهای ۲۶ و ۲۷ مرداد ماه سال جاری در نشست قصه‌گویی این مرکز حضور یافته و ضمن آشنایی با بخش‌های جشنواره و شنیدن قصه‌ای از زبان سحر حقیقی، مربی فرهنگی و از برگزیدگان دوره‌های پیشین جشنواره قصه‌گویی، نمونه‌هایی از قصه‌های برتر بخش های مختلف جشنواره در سال‌های گذشته را دریافت کردند.
 
اعضا و والدین مرکز شماره ۴ کرج نیز روز ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ با حضور در سالن اجتماعات این مرکز از آموزش های لازم برای چگونگی انتخاب قصه و نحوه‌ی قصه‌گویی آن برخوردار شدند.
 
نشست مرکز شماره ۳ کانون کرج در روز ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ نیز به آموزش چگونگی پرداخت قصه اختصاص داشت و مهتاب میرزاپور، رابط ادبی مرکز در این خصوص برای  اعضا، والدین و همکاران علاقه‌مند سخن گفت.
 
مربیان مرکز هشتگرد که روز ۲۳ مرداد نشست‌های ویژه قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای برای اعضای کودک و بررسی قصه های نوجوانان را برگزار کرده بودند، نیز روز۲ شهریور ماه درکارگاه ویژه‌ای  به بررسی اصول قصه، شروع و پایان بندی آن پرداختند.
 
مرکز مجتمع کانون کرج هم  روزهای ۲۳ و ۳۰ مرداد  دو نشست تخصصی با این موضوع برگزار کرد و یکشنبه ۶ شهریور ماه نیز قصه‌های مخاطبان با حضور مسوول و مربیان فرهنگی مرکز مورد بررسی قرار  گرفت و نکات لازم در این زمینه بیان شد.

گفتنی است کتابخانه سیار کانون البرز نیز با هدف رعایت عدالت فرهنگی و آگاهی اعضای این کتابخانه از شیوه‌های صحیح قصه‌گویی ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ در گروه مجازی خود  میزبان خدیجه میرزایی نماینده انجمن قصه‌گویی کانون البرز بود و این مربی فرهنگی تمام نکات لازم در خصوص جشنواره قصه‌گویی و بیان قصه را برای این اعضا شرح داد.

 
لازم به توضیح است علاقه‌مندان به شرکت در بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از استان البرز  تا ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۱ برای ثبت نام در این جشنواره مهلت دارند.
 
علاقه‌مندان جهت آگاهی از بخش های مختلف و مطالعه فراخوان و شیوه‌نامه به نشانی  www.kanoonfest.ir  مراجعه کرده و یا با شماره ۳۴۰۹۴۸۱۲ الی ۱۵ داخلی ۱۰۸ دبیرخانه استانی  تماس بگیرند.
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت