مرکز فرهنگی هنری هشتگرد


کانون پرورش فکری شهر هشتگرد در دامنه ی جنوبی رشته کوه البرز و در مرکز شهر زیبای هشتگرد واقع شده است .این مرکز در یک طبقه هم کف با دو کلاس هنری و یک سالن بزرگ به مساحت زیر بنای تقریبی ۲۰۰ متر مربع احداث شده است.قدمت و معماری و فضاسازی ساختمان باعث می شود هر مراجعه کننده ای انرژی و نشاط آن را درک کند .ترویج کتاب و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان،رشد مهارتهای زندگی فردی و اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از اصلی ترین اهداف مرکز هشتگرد میباشد .
تعداد ۱۲۰۰۰ جلد کتاب کودک و نوجوان در مرکز برای امانت در قفسه ها ی این مرکز موجود است .این مرکز با یک  مربی مسئول، یک مربی فرهنگی و مربیان هنری نقاشی ،سفال و موسیقی و خوشنویسی و یک نیروی خدمات به ارائه خدمات فرهنگی هنری ادبی  به کودکان و نوجوانان می پردازد.
اغلب فعالیتهای ۴۰ گانه کانون در این مرکز برگزار می شود که از میان آن  میتوان به موارد زیر اشاره کرد. کارگاههای فرهنگی از قبیل کتابخوانی ،قصه گویی،شعرخوانی،معرفی شخصیتها و وقایع،معرفی سرزمین ،بازی و سرگرمی،نقد فیلم و کتاب ،فعالیتهای علمی و پژوهشی ،کارهای ادبی و ...و کارگاههای هنری از قبیل موسیقی کودک، نقاشی، سفالگری ،خوشنویسی و کاردستی در مرکز هشتگرد برگزار می شود.
با توجه به قدمت مرکز تعداد زیادی از اعضای فعلی مرکز فرزندان اعضای قدیمی مرکز می باشند .

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


هشتگرد- خیابان مصلی – کوچه ی شهید رستم  نِژاد-پلاک ۱۷ (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس:۴۴۲۲۲۸۸۲-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم  فلاح نژاد


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1403/03/12 - 17:27
  • تعداد بازدید: 158
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون فرهنگی کانون در کرج؛

مراکز کانون، مرکز تحولات کودک و نوجوان در هر منطقه باشد

فرهاد فلاح، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر لزوم تبدیل شدن مراکز کانون به قرارگاه برنامه‌ریزی و مرکز تحولات کودک و نوجوان در منطقه‌ی خود تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، فرهاد فلاح ،در دیدار و گفت‌و ‌گو با مربیان کانون استان البرز، ضمن اشاره به این موضوع، بر لزوم داشتن نگاه و فهم مشترک از اهداف و فعالیت‌ها، از ضرورت ارتقای جایگاه مراکز کانون و تولی‌گری به جای تصدی‌گری سخن گفت.

مراکز کانون، مرکز تحولات کودک و نوجوان در هر منطقه باشد

این مقام مسئول با اشاره به سهم فعالیت‌های کانون و هزینه‌هایی که این سازمان برای حضور اعضا در مجموعه تقبل می‌کند افزود هر چه میزان هزینه کرد در سنین کودکی برای تعلیم و تربیت افزایش یابد، به همان میزان از هزینه‌هایی که زمان جوانی باید پرداخت شود، کم خواهد شد. وی با توضیح شرایط فعلی خانواده‌ها و تبدیل شدن اغلب فرزندان به تک فرزند خانواده، افزود: اکنون با شرایط اجتماعی و تربیتی خاصی رو به روهستیم زیرا فهم تربیتی متعالی کم نداریم و بهترین شیوه برای مقابله با این بحران،مدل اختیاری مبتنی بر مربی و به صورت تعاملی برای بچه‌هاست و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌تواند اثرگذاری مورد نظر در این حوزه را داشته باشد .

مراکز کانون، مرکز تحولات کودک و نوجوان در هر منطقه باشد

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ادامه در رابطه با لزوم هدف گذاری دقیق برای فعالیت‌ها، ارائه‌ی بسته‌ی خدمات فرهنگی به کودکان و نوجوانان صحبت کرده و ضمن بیان اهمیت تدوین نظام نامه‌ی فعالیت‌های تابستانی و فعالیت‌های تابستانی در قالب «تابستونتو بساز» بر ضرورت حرکت از تصدی گری به سمت تولی گری، وارد کردن خانواده ها در قالب شورای والدین در مراکز و استفاده از طرفیت خانواده‌ها و گروه‌های مردمی، نقش دهی به نوجوانان، تقویت شناخت کودکان و استفاده از تمام ظرفیت‌ها و بسترهای موجود و توجه به فضاهایی مانند خانواده، مدرسه، مسجد و فضای مجازی که کودکان و نوجوانان در آنها حضور دارند و لزوم برنامه ریزی برای جذب مخاطبان به فعالیت‌ها تاکید کرد.

فلاح ضمن تشریح تعاریف مختلف در کانون مانند مخاطب، عضو، عنصر، حامی، عضو ارشد و مفاخر افزود در کانون باید برای کودکان و نوجوانان به صورت مجزا هدف و برنامه داشته باشیم و در کودکی باید ابزارهای شناختی کودکان را تقویت کرده و کمک کنیم تا بچه‌ها دید بهتری نسبت به محیط اطراف خود داشته باشند و در نوجوانی با نقش دهی مناسب به نوجوانان آنان را به نکات مهمی چون تفاوت انسان با دیگر مخلوقات، کشف مسئولیت خود و عمل به مسئولیت آشنا کنیم.

معاون فرهنگی کانون کشور در ادامه‌ی این نشست ضمن اشاره به تلاش های صورت گرفته‌ی مسئولان ارشد کانون برای ارتقای جایگاه این نهاد و اثرگذاری فعالیت‌هایی چون کانون یاران و تاکید دوباره بر این که خانواده‌ها نباید کانون را به عنوان یک آموزشگاه ببینند و مربیان باید با استفاده از تجربیات خود به خانواده‌ها و نوجوانان کمک کنند، به سوالات مربیان در حوزه‌های مختلف پاسخ داده و خواستار برگزاری شورای مشورتی نوجوان در مراکز و سپردن بخشی از فعالیت‌های مرکز با نظارت مربیان به آنان شد. لازم به توضیح است نشست معاون فرهنگی و مدیر کل کانون البرز با کارشناسان و مربیان، صبح روز شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ در مرکز مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد .

مراکز کانون، مرکز تحولات کودک و نوجوان در هر منطقه باشد

مراکز کانون، مرکز تحولات کودک و نوجوان در هر منطقه باشد

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت