مرکز فرهنگی هنری هشتگرد


کانون پرورش فکری شهر هشتگرد در دامنه ی جنوبی رشته کوه البرز و در مرکز شهر زیبای هشتگرد واقع شده است .این مرکز در یک طبقه هم کف با دو کلاس هنری و یک سالن بزرگ به مساحت زیر بنای تقریبی ۲۰۰ متر مربع احداث شده است.قدمت و معماری و فضاسازی ساختمان باعث می شود هر مراجعه کننده ای انرژی و نشاط آن را درک کند .ترویج کتاب و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان،رشد مهارتهای زندگی فردی و اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از اصلی ترین اهداف مرکز هشتگرد میباشد .
تعداد ۱۲۰۰۰ جلد کتاب کودک و نوجوان در مرکز برای امانت در قفسه ها ی این مرکز موجود است .این مرکز با یک  مربی مسئول، یک مربی فرهنگی و مربیان هنری نقاشی ،سفال و موسیقی و خوشنویسی و یک نیروی خدمات به ارائه خدمات فرهنگی هنری ادبی  به کودکان و نوجوانان می پردازد.
اغلب فعالیتهای ۴۰ گانه کانون در این مرکز برگزار می شود که از میان آن  میتوان به موارد زیر اشاره کرد. کارگاههای فرهنگی از قبیل کتابخوانی ،قصه گویی،شعرخوانی،معرفی شخصیتها و وقایع،معرفی سرزمین ،بازی و سرگرمی،نقد فیلم و کتاب ،فعالیتهای علمی و پژوهشی ،کارهای ادبی و ...و کارگاههای هنری از قبیل موسیقی کودک، نقاشی، سفالگری ،خوشنویسی و کاردستی در مرکز هشتگرد برگزار می شود.
با توجه به قدمت مرکز تعداد زیادی از اعضای فعلی مرکز فرزندان اعضای قدیمی مرکز می باشند .

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


هشتگرد- خیابان مصلی – کوچه ی شهید رستم  نِژاد-پلاک ۱۷ (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس:۴۴۲۲۲۸۸۲-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم  فلاح نژاد


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1402/10/21 - 10:14
  • تعداد بازدید: 377
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدرس دوره‌ی «مخاطب شناسی کودک ونوجوان (مهارت اداره کارگاه)» در البرز؛

مربی کانون باید با رفتار حرفه‌ای کاری کند که بچه‌ها خاطرات خوبی از کانون داشته باشند

بهزاد دارابی، مدرس دوره‌ی آموزشی«مخاطب شناسی کودک ونوجوان (مهارت اداره کارگاه)» ، ویژه‌ی مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز ضرورت شناخت ویژگی‌های دوران کودکی و فعالیت حرفه ای مربی را عامل خاطرات خوب بچه‌ها از کانون دانست.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز این مدرس که قریب ۵۰ سال است به صورت نزدیک با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ارتباط است و حدود  ۲۰ سال است در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دوره های بدو خدمت و تکمیلی در سراسر کشور اجرا کرده و بازدیدهایی را از قریب ۱۰۰۰ مرکز فرهنگی، هنری کانون در کشور داشته و تجربیات بسیاری از مربیان را مشاهده کرده است خطاب به مسوولان و مربیان فرهنگی کانون البرز گفت در بازدیدهایم از مراکز کانون بسیار دقت کرده‌ام که مربی‌ای که بچه‌ها با ذوق و شوق به سمت او می‌آیند چه ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری داشته و این ویژگی‌ها را به عنوان سوغاتی از استان‌های مختلف گردآوری کرده و در اختیار شما خواهم گذاشت.

این متخصص در ادامه مربی گری را با دیگر مشاغل مقایسه کرده و افزود شغل مربی‌گری نوعی خدمت داوطلبانه است و انگیزه‌ی افراد نباید تنها انگیزه‌ی مالی باشد و افزود  یک  مربی کانون باید  ساعت‌ها برای هر فعالیتی که قصد اجرای آن را دارد فکر کند و حتی الامکان سعی کند در زمان حضور بچه‌ها در کانون کمترین اشتباهات را به عنوان یک مربی انجام دهد و بداند  چه چیزی را به چه کسی و چگونه بیان کند؟

وی همچنین زندگی و کار و ارتاباطات و عشق را از نکات اولیه‌ی موثر در مربی گری دانسته و افزود مربی باید ویژگی های طبیعی دوران کودکی و نوجوانی را به خوبی بشناسد.

دارابی همچنین در خصوص سلامت روان و احساس خوشبختی و ویژگی های دوران کودکی صحبت کرده و جنبش و حرکت به ویژه در پسر بچه‌ها، حرف زدن با یکدیگر، تخیل، خود محوری و تقلید را از اساسی‌ترین ویژگی‌هایی دانست که مربی باید آن‌ها را شناخته و به آن توجه کند.

پرهیز از مداخله در مسیر رشد بچه‌ها و پرهیز از فعالیت بر اساس نظرات غیر کارشناسانه‌ی والدین، عدم توجه به افراد منفی نگر و کار با ذوق و علاقه و توجه دقیق به کودکان و آموختن از آنان  از دیگر مباحثی بود که توسط این استاد دانشگاه مطرح شد .

گفتنی است این دوره‌ی آموزشی به همت واحد آموزش و پژوهش کانون البرز به مدت ۸ ساعت آموزشی و به صورت غیر حضوری در دو روز تدارک دیده شده که مربیان مسوول و مربیان فرهنگی  کانون البرز در روز پنجشنبه ۲۱ دی ماه ۱۴۰۲ با ویژگی‌های دوران کودکی آشنا شده و روز یکشنبه ۲۴ دی ماه ۱۴۰۲ در دنباله‌ی این نشست ویژگی‌های نوجوانی را خواهند شناخت .

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت