مرکز فرهنگی هنری هشتگرد


کانون پرورش فکری شهر هشتگرد در دامنه ی جنوبی رشته کوه البرز و در مرکز شهر زیبای هشتگرد واقع شده است .این مرکز در یک طبقه هم کف با دو کلاس هنری و یک سالن بزرگ به مساحت زیر بنای تقریبی ۲۰۰ متر مربع احداث شده است.قدمت و معماری و فضاسازی ساختمان باعث می شود هر مراجعه کننده ای انرژی و نشاط آن را درک کند .ترویج کتاب و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان،رشد مهارتهای زندگی فردی و اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از اصلی ترین اهداف مرکز هشتگرد میباشد .
تعداد ۱۲۰۰۰ جلد کتاب کودک و نوجوان در مرکز برای امانت در قفسه ها ی این مرکز موجود است .این مرکز با یک  مربی مسئول، یک مربی فرهنگی و مربیان هنری نقاشی ،سفال و موسیقی و خوشنویسی و یک نیروی خدمات به ارائه خدمات فرهنگی هنری ادبی  به کودکان و نوجوانان می پردازد.
اغلب فعالیتهای ۴۰ گانه کانون در این مرکز برگزار می شود که از میان آن  میتوان به موارد زیر اشاره کرد. کارگاههای فرهنگی از قبیل کتابخوانی ،قصه گویی،شعرخوانی،معرفی شخصیتها و وقایع،معرفی سرزمین ،بازی و سرگرمی،نقد فیلم و کتاب ،فعالیتهای علمی و پژوهشی ،کارهای ادبی و ...و کارگاههای هنری از قبیل موسیقی کودک، نقاشی، سفالگری ،خوشنویسی و کاردستی در مرکز هشتگرد برگزار می شود.
با توجه به قدمت مرکز تعداد زیادی از اعضای فعلی مرکز فرزندان اعضای قدیمی مرکز می باشند .

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


هشتگرد- خیابان مصلی – کوچه ی شهید رستم  نِژاد-پلاک ۱۷ (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس:۴۴۲۲۲۸۸۲-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم  فلاح نژاد


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1403/06/11 - 08:41
  • تعداد بازدید: 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت روز جهانی صنعت چاپ؛

آشنایی اعضای مرکز هشتگرد با «صنعت چاپ» و نقد کتاب«کتاب بازها»

اعضای مرکز هشتگرد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با توجه به روز صنعت چاپ، یازدهمین نشست ویژه برنامه‌ی «تاریخ در آینه‌ی کتاب» را به این موضوع اختصاص دادند.

به گزارش روابط ععمومی اداره کل کانون البرز، اعضا و مربیان در این ویژه برنامه به نقد کتاب " کتاب بازها " پرداختند.

این کتاب، به قلم «جنیفر چمبلیس برتمن» و ترجمه‌ی «امین توکلی»، داستانی معماییاست و ماجراهای اتفاق افتاده برای«گریسون گریسولد »،   ناشر کتابهای معمایی کودک، در جریان چاپ آخرین کتابش را روایت می‌کند.

 «امیلی» و «جیمز»،  دو شخصیت نوجوان این کتاب، به حل مسئله‌ی موجود در این داستان مشغول شده و  به رمزگشایی یک بازی می‌پردازند.

اعضای انجمن کتابخوانی مرکز هشتگرد در این نشست، این کتاب را حاوی معماهای سطحی دانستند که برای نوجوان امروزی مسائل ساده ای است.

این اعضا همچنین گفتند  تمامیت داستان به موضوع استقلال پرداخته و خانواده، بنیان محکمی در آن ندارد. قضاوت‌های کتاب در رابطه با افراد مختلف از دیگر مورادی بود که توسط این نوجوانان مطرح شد؛ از طرفی، برخی  اعضا نیز به سیر معمایی داستان این کتاب که توانسته جوایز متعددی را از جمله کتاب پرفروش نیویورک‌تایمز، بهترین کتاب ماه و سال آمازون، فینالیست جایزه کتاب کودک جورجیا، نامزد جایزه جشنواره تگزاس، نامزد جایزه بلوستم، نامزد جایزه مگنولیا، نامزد جایزه انتخاب خوانندگان جوان پنسیلوانیا و بهترین کتاب سال کالج بانک استریت را از آن خود کند،علاقه نشان داده و آن را شامل صحنه‌های هیجان انگیز که مخاطب را به ادامه و مرزگشایی ترغیب می‌کند دانستند اما ترجمه‌ی کتاب از نظر اعضا ضعیف بود .

آشنایی اعضای مرکز هشتگرد با «صنعت چاپ» و نقد کتاب«کتاب بازها»

دنیا یارمحمدی مربی فرهنگی و مسئول برگزاری نشست در خصوص این ویژه برنامه گفت نشست‌های «تاریخ در آینه کتاب»، در پایان هر فصل، به بهانه‌ی آشنایی اعضا با کتاب‌ها و وقایع تقویمیِ مربوط به موضوعات مختلف  در مرکز هشتگرد برگزار می‌شود و این نشست، یازدهمین دوره از شکل گیری این انجمن کتابخوانی بود.

این مربی افزود اعضای این انجمن که هر کتاب را با توجه به وقایع خاصی برای مطالعه و نقد در نظر می گیرند، در شروع این برنامه که عصر روز شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ برگزار شد، با توجه به نامیده شدن روز ۱۱ شهریور به نام روز «صنعتت چاپ» به  معرفی شفاهی تاریخچه ای از صنعت چاپ در ایران و جهان پرداختند.

گفتنی است  صنعت چاپ در ایران سابقه‌ای بیش از ۱۰۰ سال دارد. در تقویم ایرانیان از سال ۱۳۸۲ یازدهم شهریور روز ملی صنعت چاپ نامگذاری شده است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت