کمیته «مدیریت عملکرد» کانون البرز تشکیل جلسه داد
اولین جلسه کمیته «مدیریت عملکرد»کانون البرز با حضور مدیر کل و اعضای این کمیته به منظور ارزیابی و تحلیل عملکرد ده ساله کانون استان البرز تشکیل شد.
عروسکهای کاغذی راهی برای توجه کودکان به کتابخوانی
میترا فرهادیان مسوول مرکز شماره ۲ کانون کرج در خصوص ظرفیت عروسکهای کاغذی برای کتابخوان کردن کودکان سخن گفت .
در گفت و گو با سرپرست ستاد اقامه نماز استان البرز مطرح شد
زبان دین باید در قالب مناسب کودکان و نوجوانان به آنها ارایه شود
حجتالاسلام ابوالفضل مرادی، سرپرست ستاد اقامه نماز در گفت و گوی اختصاصی با روابط عمومی کانون البرز به لزوم بهرهگیری از قالبهای جذاب برای آموزش مفاهیم دینی به کودکان و نوجوانان تاکید کرد.
با حضور سرپرست ستاد اقامه نماز استان
دوره آموزشی مجازی «آداب و اسرار نماز» در کانون البرز برگزار شد
در یک همکاری مشترک بین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ستاد اقامه نماز استان البرز دوره آموزشی «آداب و اسرار نماز» ویژه همکاران کانون و به صورت مجازی برگزار شد.
با حضور پریسا افتخاری مقدم؛ مدرس موسیقی
آشنایی اعضای انجمن سرود کانون البرز با «ارزش زمانی نتها»
اعضای انجمن سرود کانون البرز با حضور پریسا افتخاری مقدم با ارزش زمانی نتها آشنا شدند.
با حضور نماینده انجمن سرود کانون البرز
معرفی فعالیت سرود به اعضای گروه «پیک یار مهربان»
اعضای کتابخانه سیار کانون البرز در گروه مجازی «پیک یار مهربان» با فعالیت«سرود » آشنا شدند.
مجموعه کتابهای «راز اصوات» از رضا اقتداری منتشر شد
مجموعه کتاب «راز اصوات» تالیف «رضا اقتداری» مسوول سالنهای همایش کانون البرز از سوی انتشارات «چنگ»منتشر شد .
معاون فرهنگی، اجرایی کانون البرز و عضو نهاد اقدام پژوهی؛
پژوهش ابزاری برای نگاه دقیق به فعالیتها و حل مشکلات است
مهری فلاح، معاون فرهنگی، اجرای کانون البرز و عضو نهاد اقدام پژوهی استان، انجام فعالیت پژوهشی را ابزاری برای نگاه دقیق به کارها و رفع مشکلات عنوان کرد.
معاون فرهنگی، اجرایی کانون البرز در نشست ویژه انجمن قصهگویی کانون البرز؛
قصهگویی به عنوان یک ابزار تربیتی مناسب در اولویت فعالیتهای مربیان قرار گیرد
مهری فلاح، معاون فرهنگی، اجرایی کانون البرز بر لزوم اهمیت تمام مربیان کانون استان به فعالیت قصهگویی تاکید کرد.