• 1399/01/25 - 14:45
  • تعداد بازدید: 850
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
‌برگزاری نشست آموزشی

نشست آموزشی ویژه مقابله با کرونا در کانون البرز

کارکنان کانون البرز با توصیه‌های بهداشت فردی و عمومی مقابله با ویروس کرونا آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون البرز این نشست آموزشی به سفارش استانداری استان البرز و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، توسط دکتر سیدی مدرس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز  و با هدف رعایت دستور‌العمل‌های بهداشتی در ادارات و مراکز آموزشی جهت مقابله با ویروس کرونا و آشنایی کارکنان با توصیه‌های بهداشت فردی و عمومی به ویژه در  محیط کار برای مقابله با ویروس کووید ۱۹( کرونا) برگزار شد .
 دکتر سیدی  در این نشست، در  خصوص چگونگی رعایت بهداشت محیط کار، نحوه انتقال ویروس، انواع ضد عفونی کننده‌ها و استفاده صحیح از  آن‌ها،رعایت فاصله فیزیکی بین همکاران و چگونگی برگزاری جلسات اداری  توصیه‌های لازم  را برای همکاران اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مطرح کرد.
قاسم سلیمانی، مدیر کل کانون البرز نیز در بخشی از این نشست ضمن تبریک سال جدید و با اشاره به بحران ویروس کرونا ضمن تقدیر از کادر درمانی و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای سلامت و آرزوی سلامتی برای همکاران و تمام مردم از استانداری و دانشگاه علوم پزشکی قدردانی کرده و این اقدامات را گام مهمی خواند و افزود امیدواریم با رعایت نکاتی که پیش از این نیز به ان توجه داشته‌ایم بتوانیم هر چه سریع‌تر به یاری خدا کرونا را شکست دهیم .
گفتنی است مدیر کل، معاون و جمعی از کارکنان کانون البرز در این نشست که روز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۹  در سالن همایش‌های اداره کل کانون البرز و با رعایت تمامی نکات بهداشتی از جمله فاصله فیزیکی، برگزار شد حضور داشتند.

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت