مرکز فرهنگی هنری شماره چهار کرج


مرکزشماره ۴ کرج درمحله حصارک بالا قرارگرفته است .این کتابخانه یک طبقه است که شامل یک سالن بزرگ با گنجایش 121 نفر، ،دو تا کلاس هنری، یک اتاق قصه گویی و یک سالن نمایش می باشد. دراین کتابخانه یک مسئول مرکز،سه مربی فرهنگی ،دومربی پاره وقت ۳۰ ساعته هنری وادبی ونیروی خدمات مشغول به کارهستند .
مربیان تلاش می کنندبااجرای فعالیتهای متنوع فرهنگی ،هنری وادبی به کشف استعدادهاوهدایت توانمندیهای مخاطبان طی فرایندی هدفمندپرداخته وباتشویق وترغیب اعضابرای ارتقاآگاهیهای اجتماعی ومهارتهای فردی وگروهی به پرورش نسلی اخلاق مدارومتعهدبه جامعه کمک کنند.

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


کرج – حصارک بالا – بلوار آلاله – بالاتر از میدان شهرداری – روبروی خدمات موتوری شهرداری منطقه ۶ (نشانی بروی نقشه)

تلفن تماس:۳۴۵۷۳۲۴۴-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم همتی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1401/03/12 - 15:00
  • تعداد بازدید: 852
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معرفی «قصه‌گویی» در نشست قرارگاه اجتماعی استان البرز

مهری فلاح، سرپرست کانون البرز در نشست قرارگاه اجتماعی استانداری با حضور استاندار و جمعی از مسوولان استان، قصه و قصه‌گویی را معرفی و چگونگی اجرای این فعالیت در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون البرز، این نشست هر هفته پنج‌شنبه‌ها راس ساعت ۷/۳۰ صبح به ریاست مجتبی عبداللهی، استاندار البرز و به  منظور بررسی پیشرفت فعالیت‌های این قرارگاه  در راستای اجرای طرح تحول و توانمندسازی مناطق کم برخوردار استان، برگزار می‌شود .

امروز پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ شروع این برنامه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط محمدرضا اجاقی عضو مرکز مجتمع  کانون بود، رها باقری مطلق، عضو قصه‌گوی مرکز شماره ۴ کانون کرج هم قصه‌ی «خرمشهر» را با توجه به اجرای طرح ویژه نشاط و امید آفرینی قرارگاه اجتماعی استان از ۳ تا ۱۳ خرداد  و آغاز این طرح همزمان با سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر قصه‌گویی کرد.

مهری فلاح، سرپرست کانون البرز هم در سخنانی پس از اجرای این قصه  به اهمیت قصه و قصه‌گویی اشاره کرد.

سرپرست کانون البرز گفت قصه و قصه‌گویی از دیرباز در فرهنگ ایرانیان بوده و از زمان های دور با حضور پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و قصه‌گویی برای فرزندان و نوه‌ها، سبب ایجاد وفاق و همدلی بین خانواده‌ها می‌شده است .

وی افزود با این اهداف و با توجه به اهمیت و ضرورت قصه‌گویی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مفتخر است بیست و سه سال جشنواره را در سطح ملی و بین‌المللی  به همراه  برگزاری دوره های آموزشی و نشست های تخصصی  ویژه  اجرا کرده است .

فلاح افزود کانون استان نیز این ظرفیت و توانمندی را دارد که با حمایت مسوولان میزبان برگزاری جشنواره‌ ملی و بین‌المللی  در البرز باشد.

وی  به برگزاری جشنواره در سطح گسترده و ویژه گروه‌های سنی ۴ سال به بالا تا پدر بزرگ و مادربزرگ‌ها و برگزاری دوره آموزش قصه‌گویی در استان اشاره کرد و افزود ما می توانیم در کانون «رها باقری»ها، تربیت کنیم.

این مقام مسوول از استاندار و دیگر مسوولان استان خواست با نگاه ویژه  به این فعالیت بنگرند و در ادامه از تلاش مسوولان ارشد کانون برای ثبت روزی به نام «قصه و قصه‌گویی» و تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور برای ثبت این روز همزمان با ۳۰ آذر( شب یلدا) در تقویم رسمی کشور خبر داد.

فلاح در پایان از اردشیر  آل عوض، مشاور فرهنگی استاندار به عنوان پدر مهربان کانون استان تشکر کرده و از توجه و حمایت‌های ایشان قدردانی کرد .

تشکر دیگر این مقام مسوول  از  محمد صادق کمالی، مدیر کل اداری مالی استانداری البرز و مسوول برگزاری جشن ویژه روز دختر و دعوت از خانواده کانون و حضور اعضا به عنوان نمایندگان این خانواده در کنار خانواده استانداری و توجه ویژه استاندار به اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز  بود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت