تاکید سرپرست کانون البرز در اولین جلسه شورای فرهنگی
توجه به کتابخوانی، محیط زیست و مناطق کم برخوردار از اولویتهای کانون البرز
مهری فلاح، سرپرست کانون البرز در نخستین جلسه شورای فرهنگی کانون استان، سه محور کتابخوانی، محیط زیست و مناطق کم برخوردار را اولویت فعالیتهای کانون استان در سال جاری دانست.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون البرز، سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این نشست که روز دوشنبه ۲۲ فرودین ۱۴۰۱ با حضور کارشناسان و مسوولان مراکز کانون استان برگزار شد، کانون را یک خانه و همکاران را خانواده دانست و بر ضرورت حضور کارشناسان ستادی حوزههای مختلف در تک تک مراکز و شناسایی مشکلات به منظور مناسبسازی زیرساختها برای ارائه خدمات مناسب به کودکان و نوجوانان به ویژه در ایام مراجعه حضوری آنان به مراکز فرهنگی، هنری تاکید کرد و افزود ما باید به معنی واقعی یک خانواده باشیم و در جهت ایجاد آرامش و عملکرد موفق به هم کمک کنیم.
این مقام مسوول کتابخوانی، محیط زیست و توجه به مناطق کم برخوردار را از اولویتهای کاری کانون استان در سال جدید عنوان کرد.
وی همچنین ضمن تاکید بر لزوم توجه مربیان و دیگر همکاران کانون به کتاب و کتابخوانی به عنوان فعالیت بنیادین کانون گفت اگر امروز در حهت رشد مطالعه و تفکر کودکان و نوجوانان تلاش کنیم بی شک مسوولان موفقی را برای جایگزینی خود در آینده تربیت خواهیم کرد.
مشارکت مسوولان و مربیان مراکز در دیدگاهها و اهداف استان
فلاح در سخنان ابتدایی خود در این نشست فرهنگی ضمن تشکر از مربیان و مسوولان مراکز، بر ضرورت مرکز محوری تاکید کرده و از مسوولان مراکز فرهنگی، هنری کانون استان خواست تا در تعیین دیدگاهها و اهداف فعالیتها مشارکت داشته باشند.
در ادامه کارشناسان حوزههای مختلف ضمن تشریح برنامهریزی سال جاری از اولویتهای کاری خود در این سال سخن گفتند.
در بخش فرهنگی لزوم توجه به راهبردهای مدیرعامل محترم، پیشبینی برنامههای معاونت محترم، توجه به اهداف استانی و برنامهریزی مناسب مراکز برای حضور اعضا و تشریح کلیت برنامه ها توسسط مسوولان مراکز مورد تاکید قرار گرفت.
بیان شاخصهای عمومی و اختصاصی و میزان امتیازات و گزارش رشد عملکرد کانون در حوزهی ارزیابی عملکرد و لزوم ارتقای فعالیتهای این بخش با طراحی فرمهای عملکرد به منظور مستندسازی دقیق فعالیتها و سنجش نقاط قوت و ضعف آن از مهمترین مسائل مطرح شده در حوزه ارزیابی عملکرد بود..
لزوم توجه به نظم و انظباط کاری، تکمیل به موقع مرخصیها، بیان شرایط استفاده از مرخصیهای استعلاجی و بدون حقوق، ضرورت بیان موارد بند «الف» فرم ارزشیابی سالانه و توجه به پیامهای اداری از نکاتی بود که در بخش امور اداری مطرح شد.
ضرورت تکمیل فرمهای مربوط به درآمد مراکز و توجه ویژه به واریز به موقع وجوه درآمدی، دسته بندی صحیح فاکتورها و ارائه مناسب درخواستها از مسائل مطرح شده در بخش مالی بود.
در بخش عمرانی نیز در خصوص نحوه تکمیل فرم تعمیر و تجهیز مراکز، ضرورت صرفهجویی در انرژی مصرفی و مدیریت سبز، توجه ویژه به ساختمان ها و اموال کانون و حفظ و نگهداری آن مورد تاکید قرار گرفت..
توجه مسوولان و مربیان مراکز به مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری و ارائه گزارش به موقع از این موارد، حفظ امنیت اطلاعات اعضا و همکاران، ضرورت استفاده از کاربریهای جداگانه در سیستمهای اداری از اولویتهای واحد فناوری اطلاعات بود.
ایجاد محیطی امن و مناسب برای اعضا و همکاران، توجه به شرایط کرونا و لزوم توجه به شیوهنامهها و تزریق واکسن تکمیلی، صیانت از اموال دولتی، عدم ارائه اطلاعات به افراد ناشناس، هماهنگی دورههای کارورزی و پژوهشهای دانشجویی، عدم دریافت وجه نقد در زمان ثبتنام کارگاهها، عدم نگهداری مدارک شناسایی همکاران و اعضا در مراکز و تعامل با مدارس و کلانتریهای هر محل از اهم توصیه های واحد حراست کانون البرز بود.
توجه به فراخوانهای هنری و ارسال آثار، حداقل سه رور قبل از اتمام زمان، لزوم اعلام ملزومات مورد نیاز کارگاهها و اعلام لیست کارگاههای حضوری از موارد بیان شده بخش هنری بود.
توجه به اقدام پژوهی با توجه به تغییر نسبی شرایط کرونا و حضور اعضا در مراکز، توجه به کتاب کارهای کاوشگری، تفکر و پژوهش، جستجوگری، توجه ویژه به دورههای مهارت های زندگی، کارگاه جدید سواد مالی و اقتصادی و چگونگی برگزاری کارگاه های پژوهش و دورههای آموزش در سال جدید از نکات مطرح شده واحد آموزش و پژوهش استان البرز بود.
مشارکت تمام همکاران در امور تبلیغاتی و اطلاعرسانی کانون و کانون زبان، لزوم درج محتواهای ارسالی از طرف ستاد، توجه به اطلاعرسانی کارگاههای مجازی و حضوری مراکز، لزوم توجه به تفاهم نامههه و تعامل با دیگر سازمانها از موارد مطرح شده درحوزه روابط عمومی و اطلاعرسانی بود.
در بخش دوم این نشست لوحهای تجلیلی بابت انجام فعالیتهای آمارگیری و کتاب «مدرسه کتابخوانی» تالیف «حمید سپهر» از سوی سرپرست کانون استان به مسوولان مراکز اهدا شد.
اهدای لوح تجلیلی از سوی مدیرعامل کانون به مهدیه محمدی، کارشناس ارزیابی عملکرد کانون استان البرز به جهت انجام ماموریتها و رسالتهای دفتر ارزیابی عملکرد و اهدای لوح تجلیل هادی یوسف زاده معاون توسعه مدیریت و منابع کانون و لیلا کمالی، ذیحساب و مسوول امور مالی کانون استان، به الهه اروجی کارشناس مسوول امور اداری بخش دیگر این نشست بود.
مهری فلاح سرپرست کانون البرز در پایان این نشست ابراز امیدواری کرد که برگزاری نشستهای تخصصی با حضور تمامی کارشناسان در مراکز و بررسی نقاط قوت و ضعف موجود بتواند سبب افزایش همدلی بین خانواده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان شده و گام مهمی در جهت ارائه خدمات به کودکان و نوجوانان باشد.
این مقام مسوول همچنین ضمن معرفی طرح تحول و توانمندسازی ۲۰۲۰ و توجه به ۲۰۲۰ محله کم برخوردار در سراسر کشور و شناسایی ۵۵ منطقه کم برخوردار استانی و ۳۱ منطقه کم برخوردار شهر کرج در قالب قرارگاه اجتماعی استان البرز، مشارکت کانون در این طرح را از خدماتی دانست که در صورت فراهم شدن شرایط باید به صورت ویژه مورد تاکید قرار گیرد.