اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی leader president
  • // - 10:14
  • تعداد بازدید: 665
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدرس دوره‌ی «مخاطب شناسی کودک ونوجوان (مهارت اداره کارگاه)» در البرز؛

مربی کانون باید با رفتار حرفه‌ای کاری کند که بچه‌ها خاطرات خوبی از کانون داشته باشند

بهزاد دارابی، مدرس دوره‌ی آموزشی«مخاطب شناسی کودک ونوجوان (مهارت اداره کارگاه)» ، ویژه‌ی مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز ضرورت شناخت ویژگی‌های دوران کودکی و فعالیت حرفه ای مربی را عامل خاطرات خوب بچه‌ها از کانون دانست.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز این مدرس که قریب ۵۰ سال است به صورت نزدیک با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ارتباط است و حدود  ۲۰ سال است در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دوره های بدو خدمت و تکمیلی در سراسر کشور اجرا کرده و بازدیدهایی را از قریب ۱۰۰۰ مرکز فرهنگی، هنری کانون در کشور داشته و تجربیات بسیاری از مربیان را مشاهده کرده است خطاب به مسوولان و مربیان فرهنگی کانون البرز گفت در بازدیدهایم از مراکز کانون بسیار دقت کرده‌ام که مربی‌ای که بچه‌ها با ذوق و شوق به سمت او می‌آیند چه ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری داشته و این ویژگی‌ها را به عنوان سوغاتی از استان‌های مختلف گردآوری کرده و در اختیار شما خواهم گذاشت.

این متخصص در ادامه مربی گری را با دیگر مشاغل مقایسه کرده و افزود شغل مربی‌گری نوعی خدمت داوطلبانه است و انگیزه‌ی افراد نباید تنها انگیزه‌ی مالی باشد و افزود  یک  مربی کانون باید  ساعت‌ها برای هر فعالیتی که قصد اجرای آن را دارد فکر کند و حتی الامکان سعی کند در زمان حضور بچه‌ها در کانون کمترین اشتباهات را به عنوان یک مربی انجام دهد و بداند  چه چیزی را به چه کسی و چگونه بیان کند؟

وی همچنین زندگی و کار و ارتاباطات و عشق را از نکات اولیه‌ی موثر در مربی گری دانسته و افزود مربی باید ویژگی های طبیعی دوران کودکی و نوجوانی را به خوبی بشناسد.

دارابی همچنین در خصوص سلامت روان و احساس خوشبختی و ویژگی های دوران کودکی صحبت کرده و جنبش و حرکت به ویژه در پسر بچه‌ها، حرف زدن با یکدیگر، تخیل، خود محوری و تقلید را از اساسی‌ترین ویژگی‌هایی دانست که مربی باید آن‌ها را شناخته و به آن توجه کند.

پرهیز از مداخله در مسیر رشد بچه‌ها و پرهیز از فعالیت بر اساس نظرات غیر کارشناسانه‌ی والدین، عدم توجه به افراد منفی نگر و کار با ذوق و علاقه و توجه دقیق به کودکان و آموختن از آنان  از دیگر مباحثی بود که توسط این استاد دانشگاه مطرح شد .

گفتنی است این دوره‌ی آموزشی به همت واحد آموزش و پژوهش کانون البرز به مدت ۸ ساعت آموزشی و به صورت غیر حضوری در دو روز تدارک دیده شده که مربیان مسوول و مربیان فرهنگی  کانون البرز در روز پنجشنبه ۲۱ دی ماه ۱۴۰۲ با ویژگی‌های دوران کودکی آشنا شده و روز یکشنبه ۲۴ دی ماه ۱۴۰۲ در دنباله‌ی این نشست ویژگی‌های نوجوانی را خواهند شناخت .

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/10/21 10:14

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی
روشن
خاموش
نمایش
پنهان
پیش‌فرض
نشانگر بزرگ سیاه
نشانگر بزرگ سفید
تماس باما

دسترسی به

میز خدمت الکترونیک

سوالات پرتکرار

سوالات پرتکرار

شناسنامه خدمات شناسه دار

شناسنامه خدمات شناسه دار

راهنمایی دریافت خدمات شناسه دار

راهنمایی دریافت خدمات شناسه دار

راهنمای دیجیتال خدمات شناسه دار

راهنمای دیجیتال خدمات شناسه دار

بیانیه ها

بیانیه ها

نظرسنجی و تحلیل نظرسنجی ها

نظرسنجی و تحلیل نظرسنجی ها

مشارکت و تصمیم گیری های الکترونیک

مشارکت و تصمیم گیری های الکترونیک

 گزارش ها ،عملکرد و آمار

گزارش ها ،عملکرد و آمار

سامانه ملی رسیدگی به شکایات کانون

سامانه ملی رسیدگی به شکایات کانون

سامانه شفافیت

سامانه شفافیت

 واحد پاسخگویی و پشتیبانی از خدمات

واحد پاسخگویی و پشتیبانی از خدمات

سامانه های کانون

سامانه های کانون

ارائه خدمات آموزشی زبان های خارجی

آموزش غیر مستقیم فرهنگی،هنری، علمی و دینی در مراکز فرهنگی و هنری کانون

  • کد زیر خدمت: 17022265102/ نوع خدمت:G2C
  • نحوه ارائه زیرخدمت: تمام الکترونیکی - اجرای خدمت در سطح ملی/ استانی
  • دسترسی به سامانه آموزش مجازی کودکان ونوجوانان LMS
  • راهنمای دریافت خدمت
  • سوال های متداول مربوط به خدمت
  • گردش کار و زمانبندی انجام کار
  • فلوچارت مراحل انجام کار
  • تماس با کارشناس: 0263416300 داخلی 108
  • ایمیل معاونت فرهنگی : ce.alborz@kpf.ir ‎
  • راهنمای دیجیتال خدمت
  • ارائه خدمت روی سامانه مدیریت خدمات دولت
  • توافق نامه سطح خدمت
  • نظرسنجی مربوط به خدمت

امانت کتاب به اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

  • کد زیر خدمت :17022265100/ نوع خدمت:G2C
  • نحوه ارائه زیرخدمت: ذاتا غیر حضوری/ نوع خدمت: G2C
  • دسترسی به سامانه جامع مدیریت مراکز
  • راهنمای دریافت خدمت
  • سوال های متداول مربوط به خدمت
  • گردش کار و زمانبندی انجام کار
  • فلوچارت مراحل انجام کار
  • تماس با کارشناس: 02634163000 داخلی 108
  • ایمیل : ce.alborz@kpf.ir
  • راهنمای دیجیتال خدمت
  • ارائه خدمت روی سامانه مدیریت خدمات دولت
  • توافق نامه سطح خدمت
  • نظرسنجی مربوط به خدمت
login
فرم شماره 1620 موجود نیست