اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی leader president
                 
 کل خبرها   متن   تصوير   ويدئو   صوت
  • 1403/11/01 - 09:00
  • تعداد بازدید: 104
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کانون البرز در دیدار با مسئولان مرکز «مثبت زندگی»؛

از هر نوع فعالیت خوبی که در حوزه‌ی کودک و نوجوان اجرا شود، حمایت می‌کنیم

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان البرز در دیدار با مسئولان مرکز خدماتی مثبت زندگی، بهزیستی، از آمادگی کانون برای همکاری با افراد و سازمان‌هایی که در خدمت کودکان و نوجوئان هستند، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون البرز، زینب عاشری در این دیدار با اشاره به برگزاری دوره‌های تربیت مربی در سطوح مختلف و دوره برای معلمان آموزش استثنایی استان و بازخورد خوب این دوره‌ها گفت با توجه به کمبود تعداد مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و گستردگی جامعه‌ی مخاطب هدف در استان، به طور یقین ما نمی‌توانیم پاسخ‌گوی نیازهای تمام گروه‌های هدف باشیم به همین منظور آمادگی داریم تا با اجرای فعالیت‌های مشترک و آموزش افرادی که علاقه‌مند هستند، تجربیات خود را در اختیار افراد و سازمان‌های علاقه‌مند بگذاریم.

این مقام مسئول ضمن اعلام این که ما نیاز داریم برای رشد خودمان، حواسمان به اطرافیان باشد گفت آمادگی داریم تا منابع و امکانات مرکز فراگیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کرج، در اختیار معرفی شوندگان قرار گیرد تا این عزیزان با تولید محتوای مناسب مانند قصه‌ها و کتاب‌های صوتی بتوانند برای کودکان توان‌یاب اقدام ویژه‌ای کنند.

مدیرکل کانون  استان افزود ما آمادگی داریم در زمینه‌ی استعدادیابی کودکان و نوجوانان این مرکز در حوزه‌های فرهنگی، هنری و ادبی و حمایت همه جانبه از این عزیزان خدمت‌رسانی کنیم.

عاشری همچنین گفت در بیشتر مواقع موانعی که بر سر راه انسان‌هاست مانع فیزیکی نیست و موانع ذهنی است که انسان باید به آن درجه از آمادگی برسد که این موانع را نادیده گرفته و خود را رشد دهد.

از هر نوع فعالیت خوبی که در حوزه‌ی کودک و نوجوان اجرا شود، حمایت می‌کنیم

مسئولان و مژسسان مرکز «مثبت زندگی» که یک مرکز خدمات بهزیستی ویژه توان یابان در منطقه‌ی کمالشهر کرج است و مدت یک‌ سال است فعالیت جدی خود را آغاز کرده و ضمن شناسایی افراد، سعی می‌کند آ«‌ها را در زمینه توانمندی‌شان رشد دهد،  با معرفی این مرکز و خدماتی که به کودکان و نوجوانان و بزرگسالان ارائه می‌دهد از اجرای طرح استعدادیابی ویژه‌ی کودکان و نوجوانان سسخن گفته و گزارشی از تعامل با انجمن قصه‌گویی کانون البرز و حضور برخی از افراد تحت پوشش این مرکز در مرحله‌ی استانی جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی سخن گفته و زمینه‌های همکاری مشترک را تشریح کردند.

«علی شعبان»، شرکت کننده بخش قصه‌های «پیشرفت و قهرمانان»، از مددجویان این مژسسه  که  در مرحله استانی بیستت و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، شرکت کرده و قصه«هنوز زندگی قشنگی‌های خودش داره» که توانسته بود در این بخش عنوان شایسته‌ی تجلیل را از آ ن خود کند، در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های کانون پرورش ففکری کودکان و نوجوانان در جهت خدمت رسانی به کودکان و نوجوانان و دیگر افراد جامعه، قصه‌یس زندگی خودش و حادثه‌ای که موجب نابینا شدنش شده بود را بیان کرده گفت سعی دارم حالا که شرایط زندگی‌ام به اینگونه رقم خورده روحم را که امانت خداست، پرورش داده و با حرکت در مسیر درست زندگی قدردان نگاه ویژه‌ی او باشم.

در پایان این نشست لوح تجلیل علی شعبان از سوی مدیر کل کانون البرز، با حضور کارشناس فرهنگی و مسئول انجمن قصه‌گویی و مسئولان موسسه مثبت زندگی به ایشان اهدا شد.

از هر نوع فعالیت خوبی که در حوزه‌ی کودک و نوجوان اجرا شود، حمایت می‌کنیم

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی
روشن
خاموش
نمایش
پنهان
پیش‌فرض
نشانگر بزرگ سیاه
نشانگر بزرگ سفید
تماس باما

دسترسی به

میز خدمت الکترونیک

سوالات پرتکرار

سوالات پرتکرار

شناسنامه خدمات شناسه دار

شناسنامه خدمات شناسه دار

راهنمایی دریافت خدمات شناسه دار

راهنمایی دریافت خدمات شناسه دار

راهنمای دیجیتال خدمات شناسه دار

راهنمای دیجیتال خدمات شناسه دار

بیانیه ها

بیانیه ها

نظرسنجی و تحلیل نظرسنجی ها

نظرسنجی و تحلیل نظرسنجی ها

مشارکت و تصمیم گیری های الکترونیک

مشارکت و تصمیم گیری های الکترونیک

 گزارش ها ،عملکرد و آمار

گزارش ها ،عملکرد و آمار

سامانه ملی رسیدگی به شکایات کانون

سامانه ملی رسیدگی به شکایات کانون

سامانه شفافیت

سامانه شفافیت

 واحد پاسخگویی و پشتیبانی از خدمات

واحد پاسخگویی و پشتیبانی از خدمات

سامانه های کانون

سامانه های کانون

ارائه خدمات آموزشی زبان های خارجی

آموزش غیر مستقیم فرهنگی،هنری، علمی و دینی در مراکز فرهنگی و هنری کانون

  • کد زیر خدمت: 17022265102/ نوع خدمت:G2C
  • نحوه ارائه زیرخدمت: تمام الکترونیکی - اجرای خدمت در سطح ملی/ استانی
  • دسترسی به سامانه آموزش مجازی کودکان ونوجوانان LMS
  • راهنمای دریافت خدمت
  • سوال های متداول مربوط به خدمت
  • گردش کار و زمانبندی انجام کار
  • فلوچارت مراحل انجام کار
  • تماس با کارشناس: 0263416300 داخلی 108
  • ایمیل معاونت فرهنگی : ce.alborz@kpf.ir ‎
  • راهنمای دیجیتال خدمت
  • ارائه خدمت روی سامانه مدیریت خدمات دولت
  • توافق نامه سطح خدمت
  • نظرسنجی مربوط به خدمت

امانت کتاب به اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

  • کد زیر خدمت :17022265100/ نوع خدمت:G2C
  • نحوه ارائه زیرخدمت: ذاتا غیر حضوری/ نوع خدمت: G2C
  • دسترسی به سامانه جامع مدیریت مراکز
  • راهنمای دریافت خدمت
  • سوال های متداول مربوط به خدمت
  • گردش کار و زمانبندی انجام کار
  • فلوچارت مراحل انجام کار
  • تماس با کارشناس: 02634163000 داخلی 108
  • ایمیل : ce.alborz@kpf.ir
  • راهنمای دیجیتال خدمت
  • ارائه خدمت روی سامانه مدیریت خدمات دولت
  • توافق نامه سطح خدمت
  • نظرسنجی مربوط به خدمت
login
فرم شماره 1620 موجود نیست