اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی leader president
                 
 کل خبرها   متن   تصوير   ويدئو   صوت
  • // - 10:51
  • تعداد بازدید: 146
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز در دومین نشست هفته‌ی ملی کودک؛

هر چه زیرساخت‌ها در حوزه‌ی کودک ارتقا یابد در حوزه‌ی فرهنگی، اجتماعی بهره برداری خواهیم کرد

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز بر ضرورت توجه به حوزه‌ی کودک و ارتقا زیر ساخت‌های این حوزه به منظور بهره مندی در حوزه‌ی فرهنگی، اجتماعی تاکید کرد.

محمد جواد کاظمینی، مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی و رییس جلسه در ابتدای دومین نشست هم اندیشی هفته‌ی ملی کودک در استان البرز که صبح روز چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲۱ در سالن شهدای دولت استانداری البرز، برگزار شد ضمن ابراز خرسندی از اهمیت به موضوع مهم کودک و دور هم جمع شدن فعالان این حوزه و قدردانی ار تلاش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت تمامی دستگاه‌ها باید در حوزه‌ی کودک اهتمام ورزند و هفته‌ی ملی کودک را فرصت مغتنمی برای شروع کار مشترک به منظور انجام فعالیت‌های اثربخش برای کودکان قرار دهند.

این مقام مسؤول ضمن بیان لزوم شناخت آسیب‌های موجود و نیازمندی‌های  حوزه‌ی کودک و نوجوان  گفت انتظار داریم تمامی دستگاه‌ها با تمام توان پای کار بیایند و  افزود این فعالیت‌ها نیازمند توجه جدی است و هر چه زیرساخت‌ها وبرنامه‌ریزی‌ها را در حوزه‌ی کودک ارتقا دهیم در حوزه‌ی فرهنگی، اجتماعی بهره برداری خواهیم کرد.

استفاده از ظرفیت ایام ماه مبارک ربیع و ولادت با سعادت پیامبر مهر و رحمت و تدارک فضای متناسب پر شورو نشاط به منظور اجرای فعالیت های جذاب برای کودکان و نوجوانان در گستره‌ی شهر کرج و استان البرز، از دیگر مواردی بود که ایشان  به آن‌ها اشاره کرد.

کاظمینی گفت در شرایطی که دشمنان مشغول برنامه‌ریزی و تدارک برای اهداف خودشان هستند اگر چنانچه ما از بایدها غفلت کنیم شرایطی را به وجود خواهیم آورد که آن‌ها بتوانند روی کودکان و نوجوانان ما تاثیر بگذارند.

شناسایی توان و استعداهای خاص کودکان در این هفته، استفاده از تمام ظرفیت‌های دستگاه‌ها و تدارک برنامه‌های خانواده محور، توجه ویژه به  کودکان مناطق کم برخوردار، کودکان دارای نیازهای ویژه و بیماری‌های خاص،  اجرای سرودها و نمایش‌های خیابانی، به صدا در آمدن زنگ روز کودک در مدارس و پیوست بسیار خوب رسانه ای و فرهنگی و پوشش مناسب اخبار در صدا و سیمای استان از دیگر نکاتی بود که توسط رییس جلسه مطرح شد.

هر چه زیرساخت‌ها در حوزه‌ی کودک ارتقا یابد در حوزه‌ی فرهنگی، اجتماعی بهره برداری خواهیم کرد

تدارک و برنامه‌ریزی فعالیت‌های جذاب و اثربخش برای کودکان

زینب عاشری، مدیر کل کانون و مسوول فعالیت‌های اجرایی هفته‌ی ملی کودک در استان البرز نیز در سخنانی ضمن تبریک ایام با سعادت ماه ربیع و ولادت فرخنده ی فخر عالم ، پیامبر نور و مهربانی و قدردانی از اهمیت مسؤولان استان به ویژه نماینده‌ی محترم ولی فقیه و امام جمعه‌ی کرج به حوزه‌ی کودک به منظور راه اندازی قرارگاه تخصصی برای بررسی مسائل و مشکلات این حوزه و استاندار گرامی و قدردانی از اختصاص فضای استانداری به برگزاری این جلسه‌ی ارزشمند گفت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شیوه‌نامه ی هفته‌ی ملی کودک را با همکاری مرجع حقوق کودک در وزارت دادگستری تنظیم و با هدف توجه دادن افکار عمومی به سمت حوزه‌ی پر اهمیت کودک و نیازها و خواسته‌های آنان منتشر کرده است.

این مقام مسؤول در ادامه عناوین روزشمار هفته‌ی ملی کودک ( ۱۵ تا ۲۱ مهر ماه سال ۱۴۰۲) را قرائت کرده و از دستگاه‌های اجرایی عضو کارگروه خواست تا برای تدارک و برنامه‌ریزی فعالیت‌های جذاب و اثربخش برای کودکان و نوجوانان، تلاش کنند.

عاشری در سخنانش به فعالیت های زیر بنایی حوزه‌ی کودک اشاره کرد و افزود سازمان ملی تعلیم و تربیت اگر چه سازمان نوپایی است اما به فرموده‌ی وزیر محترم باید بذر آن در عمق مناسبی کاشته شود تا به درخت تنومندی تبدیل شود و امیدواریم با توجه به زیست بوم استان، فعالیت های مناسبی برای کودکان و نوجوانان شکل گیرد.

این مقام مسؤول در ادامه به بیان برنامه‌های پیشنهادی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و انتظارات این سازمان از نهادهای همکار در دو سطح برنامه برای بچه‌ها و برنامه برای اولیای تربیتی پرداخت.

کودکان و نوجوانان امروز از بحران هویت رنج می‌برند

معصومه آقایی، مدیر کل امور بانوان و خانواده‌ی استانداری البرز نیز در سخنانی از اهمیت حوزه‌ی کودک و لزوم توجه به فعالیت‌های ارزشمند برای آنان سخن گفت و افزود کودکان و نوجوانان امروز از بحران هویت رنج می‌برند و باید متولیان امر برنامه‌های زیر ساختی و ریشه‌ای تدارک دیده و اجرا کنند.

این مقام مسؤول افزود غفلت از توجه به هویت شناسی به کودکان و نوجوانان سبب شده است که کودکان و و نوجوانان امروز به شدت درگیر فضای مجازی شده وبسیاری از آنان  به ربات تبدیل شده‌اند.

پس لازم است تا تمام برنامه‌ها و سرگرمی‌های کودکان و نوجوانان پیوست فرهنگی داشته باشد.

ایشان تاکید کرد که هفته‌ی کودک باید فرصتی باشد برای شناخت توانمندی ها و ظرفیت ها و هر سال بر غنای برنامه‌ها افزوده شده و به صورت مستمر در تمام ایام سال اجرا شود تا به دستاوردها ی خوبی رسیده و شهروندان بهتری را برای فردای جامعه تربیت کند.

در ادامه‌ی این نشست دیگر اعضای جلسه پیشنهادات اجرایی خود بر اساس روزشمار هفته‌ی ملی کودک را اعلام کرده و توانمندی ها و ظرفیت‌های خود در حوزه‌ی نشاط اجتماعی، سلامت، مطالعه و کتابخوانی و مسابقات فرهنگی، هنری به اشتراک گذاشتند.

در این نشست همچنین از پوستر فیلم سینمایی پویا نمایی«بچه زرنگ» محصول گروه هنرپویا و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رونمایی شد.

این پویا نمایی از ۵ مهر ماه ۱۴۰۲ به صورت همزمان در سینماهای سراسر کشور، اکران خواهد شد.

لازم به توضیح است ۱۵ تا ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز و دستگاه‌های عضو کارگروه همه روزه فعالیت‌های مختلفی را بر اساس روزشمار و با شعار «کودکی بهتر، زندگی بهتر» برای کودکان تدارک دیده اند که به زودی به اطلاع تمام هم استانی های عزیز خواهد رسید.

علاقه مندان جهت آگاهی از این برنامه‌ها و حضور در فعالیت هاای کانون با مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کرج و هشتگرد تماس بگیرند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی
روشن
خاموش
نمایش
پنهان
پیش‌فرض
نشانگر بزرگ سیاه
نشانگر بزرگ سفید
تماس باما

دسترسی به

میز خدمت الکترونیک

سوالات پرتکرار

سوالات پرتکرار

شناسنامه خدمات شناسه دار

شناسنامه خدمات شناسه دار

راهنمایی دریافت خدمات شناسه دار

راهنمایی دریافت خدمات شناسه دار

راهنمای دیجیتال خدمات شناسه دار

راهنمای دیجیتال خدمات شناسه دار

بیانیه ها

بیانیه ها

نظرسنجی و تحلیل نظرسنجی ها

نظرسنجی و تحلیل نظرسنجی ها

مشارکت و تصمیم گیری های الکترونیک

مشارکت و تصمیم گیری های الکترونیک

 گزارش ها ،عملکرد و آمار

گزارش ها ،عملکرد و آمار

سامانه ملی رسیدگی به شکایات کانون

سامانه ملی رسیدگی به شکایات کانون

سامانه شفافیت

سامانه شفافیت

 واحد پاسخگویی و پشتیبانی از خدمات

واحد پاسخگویی و پشتیبانی از خدمات

سامانه های کانون

سامانه های کانون

ارائه خدمات آموزشی زبان های خارجی

آموزش غیر مستقیم فرهنگی،هنری، علمی و دینی در مراکز فرهنگی و هنری کانون

  • کد زیر خدمت: 17022265102/ نوع خدمت:G2C
  • نحوه ارائه زیرخدمت: تمام الکترونیکی - اجرای خدمت در سطح ملی/ استانی
  • دسترسی به سامانه آموزش مجازی کودکان ونوجوانان LMS
  • راهنمای دریافت خدمت
  • سوال های متداول مربوط به خدمت
  • گردش کار و زمانبندی انجام کار
  • فلوچارت مراحل انجام کار
  • تماس با کارشناس: 0263416300 داخلی 108
  • ایمیل معاونت فرهنگی : ce.alborz@kpf.ir ‎
  • راهنمای دیجیتال خدمت
  • ارائه خدمت روی سامانه مدیریت خدمات دولت
  • توافق نامه سطح خدمت
  • نظرسنجی مربوط به خدمت

امانت کتاب به اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

  • کد زیر خدمت :17022265100/ نوع خدمت:G2C
  • نحوه ارائه زیرخدمت: ذاتا غیر حضوری/ نوع خدمت: G2C
  • دسترسی به سامانه جامع مدیریت مراکز
  • راهنمای دریافت خدمت
  • سوال های متداول مربوط به خدمت
  • گردش کار و زمانبندی انجام کار
  • فلوچارت مراحل انجام کار
  • تماس با کارشناس: 02634163000 داخلی 108
  • ایمیل : ce.alborz@kpf.ir
  • راهنمای دیجیتال خدمت
  • ارائه خدمت روی سامانه مدیریت خدمات دولت
  • توافق نامه سطح خدمت
  • نظرسنجی مربوط به خدمت
login
فرم شماره 1620 موجود نیست